Epervier - winter afdekking prijs /1m2

8223000
TOPPER
  • Beschrijving

Duurzaam en sterke afdekking. Het is een opaak dekzeil in voorgespannen geweven polyester. Deze is gewapend en doordrenkt met een PVC-coating. Prijs per 1 m2 bij rechthoek afdekking. Ook mogelijk voor rond- ovaal- andere modellen op aanvraag. Geef bij aantal de m2 in. (incl. 35cm overlapping) alle zijden.

BESTE KOOP

Mail voor herfstaanbieding

De Epervier wordt geleverd inclusief riem + RVS haak, hiermee kunt u het zeil vast zetten in steen.

  • Lichtgewicht afdekking - 650gr per 1m2
  • Inclusief opbergzak voor de afdekking.
  • Inclusief elastieken.
  • Inclusief speciale pluggen voor in steen.
  • Dubbel oogje bevestigingen
  • Gratis levering!

Om de Epervier te bestellen anders dan rechthoek dient u een schets van uw zwembad naar ons mailen met de exacte maten daarop.
Vermeld hierbij uw zwembad model, trapsoort, exacte maten van uw zwembad, en natuurlijk wat voor kleur afdekking u wilt. Hierna sturen wij u een offerte terug.

De afdekking moet 35cm over de rand van uw zwembad komen, dit hoeft u niet mee te rekenen in de schets. Dit doen wij voor u erbij rekenen.

Een bestelling op maat vervaardigd levertijd 3 weken. Deze wordt speciaal voor u in de fabriek gefabriceerd.

Klik u hier om een offerte aan te vragen via email.

Epervier is een opaak dekzeil in voorgespannen geweven polyester, gewapend en doordrenkt met een PVC-coating. „ De oppervlakte die in aanraking komt met de boordstenen is doeltreffend beschermd door een brede, uiterst duurzame versterking, „

De onderkant van het dekzeil dat met de vloer in aanraking komt is zand om geen risico te lopen dat de boordstenen gaan verkleuren, „ Het weefsel is, over de gehele oppervlakte, wel voorzien van microdoorboringen die het regenwater laten wegvloeien zonder het daglicht door te laten, „ De Epervier dekzeilen worden geleverd met een beschermzak en een opbergzak voor de toebehoren. Kleuren: blauw/zand, amandelgroen/zand of grijs/zand.

Ovale en ronde zwembaden is 10% meerprijs